Atatürk Anaokulu
ŞAFAK MAH. OĞUZ KAĞAN USTA CAD. ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO 30 GÖLBAŞI / ANKARA

VİZYON

Erken çocukluk döneminin eğitimde ve birey gelişimindeki en önemli yıllar olduğunu aileye ve çevreye anlatarak, çocukların doğallıklarını törpülemeden, okul yaşantısının temel becerilerini kazandırarak okula hazırlamak ve çevreye uyumlu hale getirmek.Sanatsal,kültürel ve bilimsel faaliyetlerle erken çocukluk dönemini zenginleştirerek algılama güçlerini artırarak ailelerine ve ülkemize örnek bireyler yetiştirmekte etken olmaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, çocukların tüm gelişim alanlarını ve benlik algılarını destekleyici çalışmaları yaparak,kendine güvenen ,sorumluluk taşıyabilen,kendisi ve çevresi ile barışık,yeteneklerini en üst seviyeye getirerek kendini gerçekleştirmeyi başarabilen,sorunlara etkili ve gerçekci çözümler bulabilen,her yaşta insanla sevgi ve saygı çerçevesinde iletişim kurabilen bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmaktır.

Öğretim Şekli :ikili

ikili